TBMM Personel Alımı 2012

12 Temmuz 2011 Salı

TBMM 2011 yılında uzman yardımcısı, mühendis, memur gibi pek çok alanda personel alımı yapmıştır. Yaptığı alımlar sayesinde de iş arayan vatandaşlarımıza iş umudu olmuş ve iş imkanı sunmuştur.

TBMM’nin 2012 yılı personel alımıyla ilgili ilanları gelecek günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Eğer sizde TBMM bünyesinde çalışan bir personel olmak istiyorsanız ve bu sektörde çalışmak istiyorsanız, sitemizi takip ederek yayınlanan ilanlara başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

TBMM alacağı personelleri yazılı ve sözlü sınava tabi tutmaktadır. TBMM’ ye iş başvurusu yapacak adayların öncelikle Kamu Personel Seçme Sınavı’na girmiş olması ve sınavdan belli bir puan üzerinde almış olması gerekmektedir. Sınava çağırılacak adaylar başvuranlar arasından KPSS puanına göre seçilmektedir ve sadece yazılı sınavı başarıyla geçen adaylar sözlü sınava çağırılmaktadır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi kurumun resmi websitesinden duyurulmaktadır. Sınavı başarıyla geçen adaylar TBMM bünyesinde çalışmaya hak kazanmaktadır.