Paint Zoom Boya Tabancası Nasıl Kullanılır?

6 Ağustos 2011 Cumartesi


Evinizi boyamak için usta bir boyacı olmanıza gerek yok. Paint Zoom Pratik Boya Makinesi ile Çok Kısa Bir Sürede Harikalar Yaratmanız Mümkün...

Paint Zoom yıllarca dayanabilecek kalitede malzemeden üretilmiştir. Hafif ve dayanıklıdır.650 watt gücünde motora sahiptir. Boyanması çok zor olan yerleri bile kolaylıkla boyabilirsiniz.
Paint Zoom, dikey ve yatay olarak çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz. Özel yapısı sayesinde fırçaların yetişemeyeceği dar noktaları bile kolaylıkla boyar. Ton farklılıklarına sebep olmaz.
Paint Zoom sadece su bazlı boyalarda kullanılır. Kesinlikle vernik ya da tiner ile kullanılmamalı ya da bu maddeler ile temizlenmemelidir.
Paint Zoom dikey, yatay ve dairesel olarak üç farklı sprey ayarına sahiptir. Çok hafif olduğu için yorucu değildir.
Paint Zoom Teknik  Özellikleri
Güç tüketimi; 650 W
Boya haznesi : 800 ml
Motor ağırlığı : 1.9 kg
Gerilim : 230-240V, 50 Hz
Hortum uzunluğu : 1.5 m
Motor hızı : 32.000 devir / dk
Püskürtme çıkışı : 105 W
15 cm2 ' yi Paint Zoom ile 10 dk'da boyamak mümkün!
Paket İçeriği:
1 x Paint Zoom Power Sprayer
1 x Kullanım Klavuzu
PAİNT ZOOM Nasıl Kullanılır?
Kısa Sürede daha az masraf ile mükemmel sonuçlar almanız mümkün.
Paint Zoom ile boya yapmadan önce boyanacak yüzeyin temiz ve kuru olmasına dikkat edin.Boya işlemine başlamadan önce delikler, vida, çivi, elektrik hatları, çerçeve gibi boyanması istenmeyen alanlar kapatılmalıdır.
Paint Zoom'un deposuna boya koyun ve tetiğe basarak boyama işlemine başlayın.Boyama işlemi bittikten sonra temizlemek için deposunu ılık suyla durulamak yeterlidir.Tiner yada vernikle temizlenmemelidir.Tüm parçalar temizlendikten sonra kurutulup kaldırılabilir.
Sprey hareketi bilekle değil, kol ile yapılmalıdır. Sprey jetin genişliğine göre değişecek şekilde 5 ile 15 cm arası bir mesafe uygundur. İstenilen sprey ayarına göre, yatay ya da tepeden aşağı doğru boyama yapılabilir.Yüzey üzerindeki ton farklılıklarını engellemek için sabit hızla boyama yapılması gerekir. Boya malzemesi ağızlık ya da hava başlığında biriktiği takdirde her iki kısmı su ya da çözücü bir madde ile temizlenmelidir.
Evinizin tüm duvarlarını kolay, hızlı ve etkili bir biçimde boyayabilirsiniz.
Ürünü öncesinde muhakkak su ile deneyiniz ürünle ilgili teknik problem olduğu takdirde birebir değişim yapılmaktadır iade söz konusu değildir.
Ürünle ilgili problem yaşamamak için lütfen dikkatli bir şekilde kullanım kılavuzunuzu gözden geçiriniz.
(Çok fazla güvenmeyin bu yazıya en güzeli klasik yollarla boyamaktır.)