TURK TELEKOM FATURA BORÇ SORGULAMA

1 Ocak 2008 Salı

Turk Telekom Fatura Borcunuzu öğrenmek için Tıklayınız

Bu bölümden yapabileceğiniz işlemler: Turk Telekom Fatura Sorgulama, Turk Telekom Borç Sorgulama, Turk Telekom Fatura ödeme, Turk Telekom Tarife Değişikliği, Turk Telekom Müşteri Hizmetleri, Turk Telekom Tarife Bilgisi

Turk Telekom Online Müşteri Hizmetleri'ni kullanarak sipariş verme, Turk Telekom borç sorgulama ve Turk Telekom arıza bildirimi gibi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sipariş: Türk Telekom’un sunduğu en yeni ürün (telefon, ankesör ve ISDN- BA) ve hizmetlerden haberdar olmak, ürün siparişinde bulunmak için sipariş linkini kullanabilirsiniz.

Arıza Bildirim: Arıza Sorgulama Bildirim linkini kullanarak,

Aldığınız hizmetle ilgili genel bir arıza veya bakım çalışması olup olmadığını sorgulayabilir,
Turk Telekom Telefon, ankesör ve ISDN-BA arızalarınızı bildirebilir, ekiplerin çalışma durumunu takip edebilir,
Öneri, istek ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.
Borç Sorgulama ve Fatura Ödeme: Türk Telekom aboneleri, aldıkları hizmetlerle ilgili önceki dönemlere ait fatura borçlarının bulunup bulunmadığını Turk Telekom Online Borç Sorgulama Servisi’nden öğrenebilir ve borçlarını kredi kartı ile ödeyebilirler.

Turk Telekom Tarife Değişikliği: Türk Telekom aboneleri, tarife değişikliği işlemlerini de Turk Telekom Online olarak yapabilirler.

Turk Telekom Misafir Girişi Üye Girişi Turk Telekom Online SMS
Internet üzerinden SMS göndermek için;

444 1 444 Müşteri Hizmetlerini arayarak İnternet şifrenizi alabilir,
Aşağıdaki Turk Telekom Online SMS bağlantısına tıklayarak hemen SMS göndermeye başlayabilirsiniz.
Telefon numaranızı ve şifrenizi girdikten sonra SMS’inizi ister cep, ister ev/iş telefonlarına gönderebilirsiniz.

TT- Rehber
TT Rehber hizmetiyle şahsa ya da şirkete bağlı tüm ev / iş telefonları için arama yaptırabilirsiniz. Beyaz Sayfalar’dan ev telefonları ve adres bilgilerine, Sarı Sayfalar’dan firma telefonlarına, 444’lü Numalar’ dan firmalara ait servis hatlarına ulaşabilirsiniz. Turk Telekom Özel Hizmet Numaraları bölümünde “Yangın İhbarı, “Polis İmdatı vb. hizmet numaları, şehirler arası görüşmeler için Alan Kodları ve uluslarası görüşmeler için Ülke Kodları ayrıca listelenmiştir.


Turk Telekom E-Fatura Başvuru
HAYDİ TÜRKİYE! E-fatura kullanalım, milyonlarca ağaç KURTARALIM!

Faturalarınız basılı kâğıtlarla geliyor. Bu durum yüz binlerce ağacın yok olmasına neden oluyor.Artık bir e-posta adresiniz varsa, faturalarınızın güvenli bir şekilde size gönderileceği e-fatura uygulamasına geçebilir, milyonlarca ağacın kurtarılmasına katkıda bulunup, doğanın korunmasına yardımcı olabilirsiniz.

Turk Telekom E-fatura başvurlarınızı tüm Türk Telekom Bayileri'nden yapabilirsiniz.

Turk Telekom Hız Testi
Farklı servis sağlayıcılar üzerinden sunduğumuz Turk Telekom ADSL ve VDSL2 hizmetinin performansını ölçmeniz için sağladığımız Turk Telekom Online bir hizmettir.


Turk Telekom Online Müşteri Hizmetleri'ni kullanarak sipariş verme, borç sorgulama ve arıza bildirimi gibi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Turk Telekom Sipariş: Türk telekom’un sunduğu en yeni ürün (telefon, ankesör ve ISDN- BA) ve hizmetlerden haberdar olmak, ürün siparişinde bulunmak için sipariş linkini kullanabilirsiniz.

Turk Telekom Arıza Bildirim: Türk Telekom Arıza Sorgulama Bildirim linkini kullanarak,


Aldığınız hizmetle ilgili genel bir arıza veya bakım çalışması olup olmadığını sorgulayabilir,
Turk Telekom Telefon, Turk Telekom ankesör ve Turk Telekom ISDN-BA arızalarınızı bildirebilir, ekiplerin çalışma durumunu takip edebilir,
Öneri, istek ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.
Turk Telekom Borç Sorgulama ve Fatura Ödeme: Türk Telekom aboneleri, aldıkları hizmetlerle ilgili önceki dönemlere ait fatura borçlarının bulunup bulunmadığını Turk Telekom Online Borç Sorgulama Servisi’nden öğrenebilir ve borçlarını kredi kartı ile ödeyebilirler.

Türk TelekomTarife Değişikliği: Türk Telekom aboneleri, tarife değişikliği işlemlerini de Turk Telekom Online olarak yapabilirler.