Bolonez Soslu Spagetti – Pişirme Talimatları – Hazırlanışı – Yapılışı – Nasıl Yapılır ?

1 Ocak 2010 Cuma


Bolonez Soslu Spagetti – Pişirme Talimatları – Hazırlanışı – Yapılışı – Nasıl Yapılır ?

Makarnayı 2 lt suda haşlayın. Sosu hazırlamak için margarini eritip soğanları pembeleştirin. Kıymayı ilave ederek kavurun. Domates ve biberli doğrayarak ilave edin. Havuç rendesi, kereviz, salça, su, karabiber ve tuzu kavrulmuş kıymaya ilave edip 20 dk kadar kaynatın. Süzüp servis tabağına aldığınız makarnanın üzerine bu sosu dökerek servis yapın…
1 paket spagetti makarna
2 lt. su
Tuz
Bolonez sosu:
200 gr kıyma
4 çorba kaşığı margarin
2 adet kuru soğan
2 adet sivr biber
2 adet havuç (rendelenmiş)
4 adet domates
4 çorba kaşığı rendelenmiş kereviz
1 çorba kaşığı domtes salçası
Yarım bardak su
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz