BİM cepten konuşturacak Bim'den Cep Telefonu Hattı

20 Mart 2011 Pazar

BİM, BİMcell markası ile GSM hizmetlerine başlıyor, 6 saniyesi 1 kuruştan konuşturacak.
BİM, 'BİMcell' markası ile GSM hizmetlerine başlıyor. Konuşmanın yanı sıra SMS ve internet paketleri de bulunan BİMcell'de 6 saniyesi 1 kuruştan hizmet verilecek. BİMcell Türkiye genelindeki 3.350 BİM mağazasında satışa çıktı.


Türkiye perakende sektörünün lideri BİM, GSM sektöründe BİMcell markası ile hizmet vermeye başladı. BİMcell, GSM sektörüne sade, karmaşık paketler içermeyen ve avantajlı hizmetler sunmak amacıyla girdiğini açıkladı. BİMcell müşterileri uygun fiyatlı ve konuştukları kadar ödeyecekleri GSM hizmetinden faydalanacaklar.

'İstediğin kadar konuş, 6 saniyesi 1 kuruş'

BİM İcra Kurulu Üyesi ve CFO'su Haluk Dortluoğlu konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

" BİM kalite anlayışından ödün vermeden etkin maliyet yönetimi politikasıyla ve müşteri memnuniyetine odaklanarak faaliyetlerini sürdürüyor. Mobil iletişimin BİM'cesi sloganıyla GSM sektöründe fark ortaya koyacak bir hizmet sunmaya başladık. Hizmet anlayışımızla perakende sektöründe olduğu gibi, GSM hizmetleri alanında da herkesin ilgisini çekeceğimize inanıyorum. Müşterilerimizin kullanımı kolay, düşük fiyatlı ve kaliteli GSM hizmetimizi beğenerek kullanacaklarını düşünüyorum."