Facebook Hesabı Twitter Hesabı ile Nasıl Bağlanır?

17 Mart 2011 Perşembe

Bu yazı dizimizde sizlere facebook ve twitter arasındaki entegrenin nasıl yapıldığından bahsedeceğiz. Twitter üzerindne yaptığınız paylaşımların facebook üzerinden de yayınlana bilmesi için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

- www.facebook.com Adresinden Facebook Hesabınıza giriş yapınız.
- Facebook Hesabınıza giriş yaptıktan sonra twitter uygulamasını aktif etmeniz gerekmektedir. Twitter uygulamasını aktif etmek için GİRİŞ YAPINIZ.
- Uygulamayı aktif ettikten sonra kullanıcı bilgilerinizi isteyecek kullanıcı bilgilerinizi düzgün bir şekilde girdikten sonra tamama basınız.
Yapacağınız tüm işlemler bundan ibaret Sizinde yorumlarınız var ise bizlerle paylaşabilirsini





Etiketler: twitter dan facebooka paylaşım nasıl yapılır,twitterda yazdıklarım facebookta nasıl çıkar,twitterdan facebooka nasıl paylaşım yapılır,twitterden facebooka paylaşım,twitter hesabımı facebookta nasıl paylaşabilirim,twitter dan facebooka paylaşım,twitterden facebooka nasıl paylaşım yapılır,facebook da yazdıklarım twitter da çıkar mı,twitterdaki yazılar face te nasıl cıkar,twitterdan facebooka nasıl yazılır,twitterden facebook nasıl yazı yazılır,twitterda yazdıklarım nasıl çıkar