Turkcell Bedava İnternet Paketi Kampanyaları (2017)

6 Haziran 2017 Salı


Turkcell ülkemizde 1994 senesinden beri mobil iletişim (GSM) alanında hizmet veren yerli bir şirkettir. Diğer operatörlere göre hizmet kalitesini üst seviyede tutan Turkcell-in farklı konumlarda yapılan testlerle Vodafone ve Avea’ya kıyasen daha hızlı bir internet sunduğu deneyimlenmiştir. Çekim gücü ve müşteri desteği bakımından da rakiplerinden bir adım
önde olan ilgili firma, çeşitli kampanyalar ile müşterilerinin yüzlerini güldürüyor. Biz efendim.xyz ekibi olarak sizler için ücretsiz internet paketi kazanmanın yollarından bahsetmek istiyoruz.
NOT : Konu devamlı olarak güncellenecektir. Bahsi geçen kampanyalar tarafımızca denenip test edildikten sonra paylaşımı yapılıyor. Dilerseniz https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/ adresli linkten aktif internet servislerini görüntüleyebilirsiniz..

Turkcell Bedava İnternet 2017
~ En Yeni!  Ramazan’a Özel Bedava İnternet
Turkcell’den müşterilerine büyük jest! Bu ramazan ayında da yüzleri güldüren operatör yeni bir kampanya başlattı. Bu ilgili kampanya, BiP mesajlaşma uygulamasından konuştuğunuz kişi ve mesaj sayısı kadar internet kazanmanıza olanak sağlıyor.
(Ramazan boyunca 24 Haziran 2017’e kadar geçerlidir)
BiP üzerinden:
** 5 farklı kişiye mesaj atın, gece sahurda (02:00 – 06:00) kullanmalık toplam 2 GB hediye internet;
** 10 farklı kişiye mesaj atın, ramazan boyunca hafta sonları (cumartesi-pazar) kullanmalık 2 gb hediye internet;
** 15 farklı kişiye mesaj atın, Haftalık 1 GB hediye internet;
** 20 farklı kişiye mesaj atın, Haftalık 2 GB hediye internet;
** 25 farklı kişiye mesaj atın, Aylık 2 GB hediye internet;
** 50 farklı kişiye mesaj atın, aylık 10 GB hediye internet kazanın. Aylık 10GB kampanyası, 200.000 kişi ile sınırlıdır: bu katılım sayısına ulaşıldıktan sonra müşterilere 3 GB internet tanımlanır.
~ En Yeni!  Dergilik Hediye 1 GB Kampanyası!
12 Mayıs 2018 tarihine kadar geçerli olan bu kampanyadan faydalanmak için hemen akıllı telefonlarınıza Turkcell’in “Dergilik” isimli uygulamasını indirin, herhangi bir dergiyi ücretsiz olarak indirin ve anında haftalık 1 gb internet kazanın. Hediye internet haricinde teknolojiden modaya, mizahtan sağlığa tüm dergileri online bir şekilde okumanın tadını çıkarabilirsiniz, tavsiye edilir.. (Kampanyadan 30 günde 1 kez faydalanılabilir!)
~ En Yeni!  BiP ile Ücretsiz Haftalık 1 GB!
Bu ilgili en yeni kampanyadan faydalanmak için BiP Messenger uygulaması indirin. Soldaki kaydırılabilir menüden keşfet sekmesine tıklayın. Gelen ekranda sağ üstte bulunan arama ikonuna tıklayarak “salla kazan” servisini bulun ve takip edin. Evet, haftalık kullanabileceğiniz 1 gb internet en kısa sürede hattınıza tanımlanacaktır, hayırlı uğurlu olsun.. (50.000 Abone ile sınırlıdır, kampanya 23 Nisan 2017 tarihinde başlamıştır)
 ~ En Yeni! “Kim 1 GB İnternet İster?” Kanalına Özel!

Turkcell müşterilerini memnun etmekte ısrarcı, internet kampanyalarının ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de ‘Kim 1 GB İster?’  kanalını takibe alarak 15 soruya doğru cevap veren herkes 1 gb internet paketi kazanıyor. Aynı bir üstteki kampanyada olduğu gibi BİP uygulamasını indirip, giriş yapıyoruz; ardından menüdeki keşfet ve arama bölümüne geliyoruz. Kim 1 Gb ister şeklinde arama yaparak gelen kanalı takip ediyoruz. Ve soruları doğru yanıtlayarak ödülleri topluyoruz! Her pazartesi hakkınız yenilenir! ilk 3 soruya doğru yanıt veren 50 mb kazanır, ilk 6 soru için 100 mb ve böyle katlanarak gider. Toplam 15 soruyu doğru cevaplayarak en fazla 1 gb kazanırsınız.
 ~ Yeni!  Turkcell’den 4.5G – 1. YIL Kutlaması! Katlanan İnternet..
Turkcell, 4.5G nin yıl dönümünü 2 kat internet ile kutluyor. Bu kampanyadan yararlanabilmek için önce Turkcell Hesabım uygulamasını güncellemeniz gerekiyor. Artık salla kazan ile internet paketinizi 2 katına çıkartabilirsiniz..
 ~ Yeni!  Turkcell’den bir Küçük Sürpriz! Günlük 500 MB!
24 Mayıs 2017 tarihine kadar mobil veya turkcell.com.tr web sitesinden hesabına “hızlı giriş” ile bağlanan tüm abonelere 500 mb günlük internet hediye edilecektir.
 ~ Yeni!  Tekrardan Salla Kazan ile Hediye Yağıyor’
Yine yeni yeniden Turkcell’den Salla Kazan kampanyası. Yoğun istek üzerine tekrar sizlerle. Kampanyadan faydalanmak için tek koşul bir akıllı telefon ve cihazın, sim kartın 4.5G ile uyumlu olması. Bu koşullar sağlandıktan sonra Turkcell Hesabım uygulamasını (varsa güncelleyin!) indirmeniz gerekiyor. Kampanyadan haftada yalnız 1 kez yararlanabilirsiniz. Her haftanın ilk günü hakkınız yenilenir, ayrıca son katılım tarihi 20 Mart 2017’tir. Sevgiyle kalın, yeni kampanyalarda görüşmek üzere.
 ~ Yeni! GNÇ Hediye 1 GB Kampanyası
Son 1 hafta içerisinde hattına 30 TL ve üzerinde yükleme yapan Gençler 1 GB internet kazanıyor! Katılım için BIP’ten sol menüde keşfet >> GNC Kanalına girip mesaj bölümüne tırnaksız “GNC1GB” yazmalısınız. Güle güle kullanın.. 
1. Bip Messenger
Akıllı telefonlarınızın uygulama marketinden (App Store veya Google Play) bip yazılımını indiren tüm müşterilerine Turkcell, 30 günlük 1 GB internet hediye ediyor.  BIP yazıp 2222’e sms göndermeniz durumunda hattınıza internet paketi anında tanımlanacaktır. Bip uygulaması sizlere chat, sesli veya görüntülü konuşma imkanı sunan gelişmiş bir mesajlaşma hizmetidir. Ayrıca 5 gün boyunca arkadaşlarınıza 10 mesaj atmanız ya da grup kurarak ilk mesajı göndermeniz durumunda 1 GB internet daha kazanabilirsiniz. Teşekkürler Turkcell..

2.
 
3. GNÇ ‘ den 1 Gb Hediye Kampanyası
Yine GNÇTRKCLL Mobil Uygulamasını indiren abonelere haftalık 1 GB internet veriliyor. Android veya iPhone kullanan ziyaretçilerimiz  “GNC” şeklinde uygulamalarda arama yapabilir. Kampanya tekrarlanamaz ve bir defaya mahsustur, 25 yaş altı için geçerlidir. (Son Katılım = 30 Haziran 2017 )
Tarihi Geçmişler
Turkcell’den Sevgililer Gününe Özel 2 GB!)
GNCTRKCLL’den faturalı veya faturasız hat sahiplerine 14 Şubat kıyağı. Bu sürprizden sadece 26 yaş altı aboneler faydalanabilir. GNÇ uygulamasından Muslera’ya 2 gol atın, hediyeyi kapın. Kurtar Bizi Muslera sloganlı hediye internet 14 Şubat 2017 Salı günü yüklenecektir, haftalıktır ve 2 gb kotalıdır. 
**
Turkcell’den 2017 Özel Haftalık 2 GB
BiP mobil uygulaması “Keşfet” bölümü üzerinden GNÇ kanalına, rastgele bir fotoğraf göndermeniz durumunda hattınıza haftalık 2GB internet hediye. Kampanyadan yalnız 26 yaş altı turkcell aboneleri faydalanabilir.
**
Turkcell’den Haftalık 1 GB (Süresi Doldu!)
Turkcell, “İlk Duyan Siz Olun” isimli kampanyası ile ikram tadında internet paketi dağıtıyor. Kampanyadan yararlanmak için Turkcell’in ürün ve hizmetlerine ilişkin tanıtım ve pazarlama amaçlı sms’lerine izin vermeniz gerekiyor.  Bireysel Aboneler dilerse hemen  ‘ETK IZIN‘ yazarak 2200‘a sms gönderebilir. Kampanyanın iptali için “IPTAL ETK1GB” yazıp 2200’a göndermelisiniz.
Not : Sonraki aya kalan (harcanmayan) internet paketi devredilmez.
**
Salla Kazan Kampanyası (SONA ERDİ)
Turkcell Hesabım” uygulamasının son sürümünü edinen tüm faturalı – faturasız (hazır kart) hat sahipleri çeşitli hediyeler kazanıyor. Haftalık 1 GB’dan aylık 10 GB kotaya kadar internete sahip olmak istiyorsanız yazıyı okumaya devam edin. Kampanya 2 Ocak 2017 tarihinde sona erecektir. Ödüller, her pazartesi saat 09:00’da yenilenir ve pazar günü 23:50’e kadar salla kazan ile toplanabilir. Kampanyadan haftada sadece 1 kez yararlanabilirsiniz. Bizim izlenimlerimize göre hemen hemen deneyen herkes aylık 10 gb internet paketine sahip olmuş durumda..
**
Hesabım 1 GB Ücretsiz İnternet Kampanyası (Sona Erdi)
**
GollerCepte (Kampanya bitmiştir, süresi doldu..)
••• ~ Yazı sonu •••
//Konu devamlı olarak güncellenecektir..



Turkcell Bedava İnternet ile ilgili aramalar
bedava internet turkcell 2222
bedava internet turkcell 2017
türkcell bedava internet hilesi
turkcell bedava internet kodu
bedava internet veren uygulamalar
turkcell bedava internet paketi hilesi
turkcell bedava internet hazır kart
bedava internet 2017