Anneler gününde alabileceginiz muhteşem hediyeler.Anneler gününde hangi hediyeyi alsam? Anneler günü için özel hediyeler.

5 Mayıs 2011 Perşembe

Anneler bizim başımızın tacıdır. Anneler günü yaklaşıyor ve hepimiz canımız annemiz için özel bir hediye almalıyız. Sonuçta anneniz sizi 9 ay karnında taşıdı. Yemedi yedirdi,içmedi İçirdi ve daha fazlası. Şimdi anneler günü için alabileceğiniz muhteşem hediyelerden bahsedeyim. İşte o 10 tane hediye.
1-Kolye alın ve ışıldayan taşlara sahip olsun. İlla yüksek fiyatlı olması da şart değil sonuçta kolye çoğu kadının çok hoşuna gider.
2-Çiçek alın ama normal bildiğimiz saksıda olanlardan olsun. Sonuçta çiçeği hangi kadın sevmez ki ve çiçeği her kokladıgın size sevgisi dahada artar.
3-Annenizin sevdiği güzel bir elbise alın yani onun tarzına uygun olsun. Her üzerine giyindiginde sizi hatırlar.
4-Anneniz bir konuşun onun neleri sevdiğini ögrenin ve dediklerine uygun bir hediye alın.
5-Klişe olacak ama her kadın kol saatini sever. İyi bir saat almanız uygun olabilir.
6-Kadınların çoğu mutfakta vakit geçirmeyi çok sever. Mutfak robotu alabilirsiniz. Hemde yararlı bir hediye olur.
7- Anneniz için sevdiği bir şarkıcının albümünü alabilirsiniz. Bu hoş bir fikir.
8-Anneler gününde, anneniz ile bir akşam yemeğine çıksanız. Hem o gün yemek yapıp evde yorulmaz anneniz.
9-Çikolata alın şöyle güzel bir paket yaptırın. Çikolatayı herkes sever ve çikolata insanda mutluluk hormonu salgılamanızı sağlıyor.
10- En önemlisi annenize onu çok sevdiğizi belli edin. Belki bu hediyeleri alma imkanına sahip değilsiniz ama sevginizi her zaman verebilirsiniz. Ayrıca çocuğu olmayan tanıdıklarınıza da bu hediyeleri alabilirsiniz hem çok mutlu olurlar. Annenizin kıymetini bilin. Onlar bizim herseyimiz.