Facebook Sms kullanın. Facebook sms nasıl kayıt olunur? Facebook sms nasıl kullanılır? Vodafone Facebook sms özelligi.

20 Mayıs 2011 Cuma

Vodafone ile Facebook artık tüm telefonlarda : Facebook'a SMS ile bağlanın!

Facebook keyfini her an yaşamak için artık hiç bir engel yok. Vodafone'nun sunduğu Facebook SMS servisi ile Facebook'taki mesajlarınızı ve bildirimlerinizi cep telefonunuza anında SMS ile herhangi bir ücret ödemeden alabilirsiniz.


Ayrıca SMS göndererek arkadaşlarınızın duvarına yazabilir, onlara özel mesaj gönderebilir ya da durumunuzu güncelleyebilirsiniz. Bu servisi SMS alıp gönderebilen tüm telefonlarda kullanabilirsiniz.

Facebook keyfini cebinizde taşımak için FB yazıp 3223'e gönderin, arkadaşlarınızdan hiç kopmayın.


Facebook sms Nasıl kullanırım?


Facebook SMS'i kullanmaya başlamanız için Facebook web sitesine girerek ya da cep telefonunuzdan kayıt olmanız gerekmektedir.

Facebook web sitesinden kayıt olmak için:
Facebook web sitesine girdikten sonra sırasıyla Hesap-Hesap Ayarları-Mobil seçeneklerine tıklayın. Facebook Kısa Mesajlar'a kaydol seçeneğine tıklayın. Ülkenizi Türkiye, operatörünüzü Vodafone olarak seçin. Burada gördüğünüz anahtar kelimeyi yazarak 3223'e SMS gönderdiğinizdealacağınız onay kodunu açılan ekrana girerek kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

SMS ile kayıt olmak için:
FB yazıp 3223'e gönderin. SMS ile alacağınız mobil onay kodunu girmek için Facebook'a girip Hesap-Hesap Ayarları-Mobil seçeneklerine sırasıyla tıklayın. Onay kodunu zaten aldın mı seçeneğine tıklayın. Açılan ekrandaki alana SMS ile aldığınız mobil onay kodunu girip onayla'ya tıklayın ve kaydınızı tamamlayın. Facebook SMS ile ayrıntılı bilgi almak için Facebook Yardım Merkezini ziyaret edebilirsiniz.