16 Şubat 2011 Çarşamba
MALZEMELER
1 çorba kaşığı tereyağ (yada margarin)
2 su bardağı süt
yarım su bardağı toz şeker
yarım çubuk vanilya
200 gr acıbadem bisküvisi
yarım limon
3 yumurta
6 Kişilik
HAZIRLANIŞI
İçine çubuk vanilyayı koyduğunuz sütü ıstın. Sonra vanilya çubuğunu çıkarın, kurulayıp
kaldırın. Diğer birr kapta toz şekerle yumurtaları çırpın ve karıştırarak bir kerede vanilyalı sütü ilave edin.
Mikserde acıbadem bisküvilerini toz haline getirip karışıma katın Daha sonra da limon suyunu ekleyin.
18-20 cm. çapındaki bir kalıbı yağladıktan sonra acıbademli kremayı dökün. Önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında 45 dakika kadar benmari usulü pişirin. Bıçağın ucunu tatlıya batırarak pişip pişmediğini kontrol edin. Bıçağın ucu temiz çıkarsa tatlınız pişmiş demektir.
Pudingi soğuttuktan sonra buzdolabına koyun çıkarıp servis tabağına alın.
Dilerseniz süsleyip, servis yapın. Afiyet Olsun
Başlıklar
- Pratik Bilgiler
- Fotoğraf Galerisi
- doğum günü mesajları
- Sağlık
- Sosyal Hizmetler
- İnternet
- Aşk
- Galatasaray
- Cv
- Şiir
- Günaydın Mesajları
- Android
- Kampanyalar
- Kısa Mesajlar
- Sosyal Sorumluluk
- Yemek Tarifleri
- Facebook Sözleri
- Wallpaper
- Tarih
- Turkcell
- msn
- Ev Bakımı
- lys
- Gezi
- Resimli Mesaj
- Reçeller
- Bilgisayar
- Biyografiler
- Doğum Günü Kutlama Mesajları
- Facebook Kapak Fotoğrafı
- Spor
- Telefon Tamiri
- Bahçe bakımı
- Duvarkagıtları
- Ekonomi
- Msn Nickleri
- Sözler
- Vodafone
- Yaşam
- Düğün
- Gitar Akorları
- Gözlük Modelleri
- Nazım Hikmet Ran
- ingilizce
- Apple
- Cv örnekleri
- Facebook Hakkımda
- Windows
- YURTİÇİ KARGO TAKİP
- Boya
- Dantel Örnekleri
- Dekorasyon
- Film Replikleri
- İngilizce Cv Örnekleri
- Aliekspress
- Altın
- Anlamlı Kısa Mesajlar
- Davetiyeler
- Nişan Davetiyesi Sözleri
Acıbadem Tatlısı
Tweet
Beğendiysen Sende Paylaş :)
Zaman:
Çarşamba, Şubat 16, 2011
tag Acıbadem Tatlısı, Acıbadem Tatlısı nasıl yapılır, Acıbadem Tatlısı tarifi, Tatlılar