Windows Live Messenger 2011 etkileyici özellikleri.

6 Şubat 2011 Pazar

Dünyanın en popüler mesajlaşma servisi Windows Live Messenger 2011 sürümü piyasaya çıkmış durumda ve gerçekten çok daha çarpıcı özelliklere sahip. Herkes mutlaka hayatında bir kerede olsa birileriyle muhabbet etmiştir. Neredeyse internet ortamındaki herkesin bir tane Windows Live Messenger hesabı vardır Sosyal ağlarla anlık iletilerinizi biraraya getiren Windows Live Messenger 2011 sosyal paylaşımınızı tek alandan yönetmenizi sağlayacak pek çok yeni özellik içeriyor. Facebook, MySpace ve LinkedIn sosyal ağlarıyla bağlantı kurmanızı sağlayan yeni sürüm radikal tasarım değişikliğiyle de dikkat çekici. Bazı eski model bilgisayarları kasabilir bu da bir gerçek tabiki de.Windows Live Messenger 2011 HD olarak görüntülü tam ekran videolu sohbet yapmanıza imkan tanıyor.
Yeni bir özelligi varki işte benim çok hoşuma gitti. Video kaydedip arkdaşlarınıza mesaj olarak yolluyabiliyorsunuz. Hotmail'e gelen yeni e-postalarınızı kontrol edebileceksiniz.
Windows Live Messenger 2011 üzerinden birçok sosyal aga baglanma imkanınız var.
Çevrim içi videolar seyretme imkanınızda var. Arkadaşalrınızın durumlarına yorum yapalirsiniz.Yorum yazmak, video izlemek, fotograflara bakmak ve yorum yazmak için Windows Live Messenger 2011 ideal bir hal almış durumda. ayrıca mobil entegrasyon ile Windows Live Messenger'a mobil internet üzerindende ulaşma imkanına sahibsiniz.

Windows Live Messenger 2011 İndir

Önemli! Windows Live Messenger 2011 sadece Windows Vista ve 7 işletim sistemleriyle çalışmaktadır