9 Temmuz KPSS A grubu öğretmenlik sınavı soruları cevapları indir osym

12 Temmuz 2011 Salı

9 Temmuz KPSS A grubu öğretmenlik sınavı soruları yayınlandı. 9 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılacak

2011-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavına başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Adaylar şu anda ter döküyor. 9 Temmuz 2011 KPSS A grubu öğretmenlik sınavı soru ve cevapları saat kaçta yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Fakat yayınlanınca bu sitede gerekli bilgileri bulacaksınız.

9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılacak 2011-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavına başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Adaylar şu anda ter döküyor
Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, yapılan açıklamada, "Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini TC Kimlik Numarası ve şifreleri ile 29 Haziran 2011 günü saat 15.00’ten itibaren ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden sınava girecekleri her oturum için ayrı ayrı edinebileceklerdir. Sınava Giriş Belgeleri adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecektir.
Adayların sınava girecekleri binaları sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacaktır.
Fotoğraflı ve onaylı Özel Kimlik Belgesi olarak sadece Nüfus Cüzdanı veya Pasaport kabul edilecektir. Nüfus Cüzdanı fotoğraflı ve TC Kimlik Numarası yazılı olmalıdır. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır." denildi.

9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılacak 2011-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavına başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Adaylar şu anda ter döküyor. 9 Temmuz 2011 KPSS A grubu öğretmenlik sınavı soru ve cevapları saat kaçta yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Fakat yayınlanınca bu sitede gerekli bilgileri bulacaksınız.

9 Temmuz KPSS A grubu öğretmenlik sınavı soruları indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İndirmek için lütfen buraya tıklayın.