Cep Telefonu için Facebook Messenger indir

17 Temmuz 2011 Pazar

Facebook bu seferde cep telefonlarına el attı. Facebook yeni Facebook hizmeti ile çığır açacağa benziyor. Facebook yetkilileri Yeni messenger sayesinde telefondan sohbeti daha hızlı hale getirdiklerini açıkladılar.

Yeniliğe doymayan Facebook, sitesine henüz eklediği işlevlerin ardından bu kez yepyeni bir iPhone ve Android uygulaması ile karşımızda. Messenger adlı yeni cep uygulaması, Facebook uygulamasından ayrı olarak çalışıyor.
BlackBerry’nin BBM, Apple’ın iMessage gibi uygulamalarına rakip uygulama, sadece Facebook arkadaşlarınıza değil, telefon kişilerinize de metin mesajı göndermenize izin veriyor. Bu mesajlar için bir alındı onayı istemeniz de mümkün hale getirilmiş.
Facebook, yeni hizmetin gönderdiğiniz mesajların daha çabuk okunmasını sağlayacağını iddia ediyor. Araç, toplu mesaj göndermeyi de destekliyor.
Özetle yeni uygulama, Facebook uygulamasının “Mesajlar” bölümünün ayrılarak ve SMS özellikleri eklenerek farklı bir uygulamaya taşınmış hali.
Facebook messenger indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullabilirsiniz.
Facebook Messenger web sayfası
Android için Facebook Messenger
iPhone ve iPad için Facebook Messenger



Etiketler: Cep telefonu için facebook indir,telefona facebook indir,cep telefonu facebook indir,Telefon ıcın Facebook ındır,telefona new facebook indir,cep için facebook messenger indir,telefone facebook indir,telefonu facebook indir,telfona fecbook indirme,tel ıcın facebook,her telefon için facebook indir,facebook tele indirme