Turkcell Migros Ramazan Kampanyası

27 Temmuz 2011 Çarşamba


RAMAZAN AYINDA MİGROS’TA NUMARASINI TURKCELL’E TAŞIYANLARIN İLK ALIŞVERİŞLERİ
BEDAVA !
01 Eylül 2011 tarihine kadar geçerlidir
Hemen katıl
Hemen katıl Stand Bulunan Mağaza Listesi
Seçilen Migros, 5M Migros ve Tansaş mağazalarında bulunan standlardan, yeni faturalı bireysel Turkcell hattı alan veya numarasını Turkcell’e taşıyan bireysel Turkcell müşterilerinin, Migros, Tansaş, Şok, Macrocenter , 5M ve Migros Sanal Marketten, kayıtlı Money Club Kart/ Money Visa/ Money Club özellikli kartlarıyla yapacakları ilk alışverişleri bedava! (en fazla 75 TL indirim kazanılabilir)
*Kampanyadan faydalanmak için, stand bulunan Migros,Tansaş ve 5M Migros mağazalarından yeni faturalı bireysel Turkcell hat alıp ya da numaranızı faturalı veya ön ödemeli olarak Turkcell’e taşıyıp, Money Club kart numaranızı MONEY (boşluk) 16 hane olarak 2830′a kısa mesaj yolu ile göndermeniz gerekmektedir.
*Kampanyadan faydalanmaya başlamak için mutlaka 2830′dan gelecek onay SMS’ini almanız ve Migros Ticaret A.Ş. mağazalarından veya Migros Sanal Market’ten, kayıtlı Money Club Kart/ Money Visa/ Money Club özellikli kartlar ile kasa işlemini başlatmanız gerekmektedir.
Ne Kadar Öderim?
Money Mobile’ a üyelik SMS’i ve 2830’a gönderilecek diğer tüm SMS’ler 0,50TL (KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilecektir.

Daha fazla bilgi;
Kampanya, 15 Temmuz- 1 Eylül 2011 tarihleri arasında geçerlidir. Yeni faturalı hat alımı veya numara taşıma işleminin bu tarihler arasında stand bulunan Migros,Tansaş ve 5M Migros mağazalarında gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
• Kampanyadan faydalanmak için bireysel Turkcell hatınızdan kayıtlı Money Club kart numaranızı MONEY (boşluk) 16 hane olarak 2830′a kısa mesaj yolu ile göndererek Money Mobile’a üye olmanız gerekmektedir.
• Kampanyadan 2830′dan gelecek onay SMS’ini aldıktan sonra faydalanabilirsiniz. (Onay SMS’i Money Mobile üyeliğinizi takip eden 2-4 gün içinde size gönderilecektir. Bu mesaj öncesinde yapılacak alışverişlerde indirim hak edilmeyecektir.)
• Her müşteri aynı Money Mobile üyesi hat ile kampanyadan en fazla 75TL indirim kazanabilir ve aynı hattı ile 1 kere faydalanabilir.
• İlk alışveriş tutarının, 75TL altında olması durumunda alışveriş tutarı kadar indirim düşecek, indirim sonraki alışverişe aktarılmayacaktır.
• Kampanyadan en fazla 10.000 kişi faydalanabilecektir.
• Sadece kayıtlı Money Club kartlar veya Money Club özellikli kartlar kampanyaya dahildir.
• Kampanyadan halihazırda Turkcell abonesi olanlar faydalanamaz.
• Money Mobile’a Turkcell data/kurumsal hatları üye olamaz ve kampanyalardan faydalanamaz.
• 75TL alışveriş tutarına alkol, sigara ve TL yükleme ürünleri dahil değildir.
• Alışveriş sırasında teknik nedenlerle indirim tutarı düşmediği takdirde indirim tutarı Migros şirket kuralları çerçevesinde Money Club özellikli kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişinizde indirim olarak düşecektir.
• Kampanya tüm Migros, Tansaş, Macro, 5M , Şok mağazaları ile Migros Sanal Market’te geçerlidir.
• Migros, kampanya şartlarını ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.
• Money Mobile üyelik SMS’i ve 2830′a gönderilecek diğer tüm SMS’ler 0,50TL (KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilecektir.
• Daha detaylı bilgi için www.moneymobileclub.com
Sık Sorulan Sorular;
Turkcell müşterisi değilim, kampanyadan faydalanmak için ne yapmalıyım?
Bireysel Turkcell hattı olmayan müşteriler, stand bulunan Migros, Tansaş ve 5M Migros mağazalarından yeni bireysel Turkcell hattı aldıktan ya da numaralarını diğer operatörden Turkcell’e taşıdıktan sonra Money Club kart numaralarını MONEY (boşluk) 16 hane olarak 2830′a kısa mesaj yolu ile göndermeleri gerekmektedir. Kampanyadan 2830′dan gelecek onay SMS’ini aldıktan sonra faydalanabilirsiniz. (Onay SMS’i Money Mobile üyeliğinizi takip eden 2-4 gün içinde size gönderilecektir. Bu mesaj öncesinde yapılacak alışverişlerde indirim hak edilmeyecektir.)

Kurumsal hattımı diğer operatörden taşısam veya yeni bir kurumsal hat alsam kampanyadan faydalanabilir miyim?
Hayır. Sadece bireysel Turkcell müşterileri Money Mobile’a üye olup kampanyalardan faydalanabilir.

TİM’de numaramı taşıdıktan / yeni hat aldıktan sonra “ilk alışverişin bedava” kampanyasından faydalanabilir miyim?
Hayır faydalanamazasınız. Sadece stand bulunan Migros, Tansaş ve 5M Migros mağazalarından Numara taşıma ve yeni hat işlemini gerçekleştirirseniz kampanyadan faydalanabilirsiniz.

İlk alışverişim 20TL tutarında ise ne kadar indirim alabiliyorum?
Alışveriş tutarının, 75TL altında olması durumunda alışveriş tutarı kadar indirim düşecek, indirim sonraki alışverişe aktarılmayacaktır.İlk alışverişiniz 20TL ise alışverişiz tutarınız olan 20TL değerinde indirim alırsınız.

İlk alışverişim 100TL tutarında ise ne kadar indirim alabiliyorum?
Kampanyadan en fazla 75TL indirim kazanabilir. 100TL alışveriş yaptığınızda bu alışverişinizden 75TL indirim kazanırsınız.

75 TL ve üzeri alışverişte ürün bazlı bir kısıtlama var mı?
75 TL alışveriş tutarına alkol, sigara ve operatör TL yükleme ürünleri dahil değildir.

Kampanya süresince bireysel hattım ile kampanyadan kaç kere yararlanabiliyorum?
Her müşteri aynı Money Mobile üyesi hat ile kampanyadan en fazla 75TL indirim kazanabilir ve aynı hattı ile 1 kere faydalanabilir

İndirim kampanyasına hak kazandım ama kampanyadan yararlanmadan Money Mobile üyeliğimi iptal ettirdim, tekrar Money Mobile’a üye olduğumda kampanyadan yararlanabilecek miyim?
Hayır, bu kampanyadan faydalanamazsınız.

Birden fazla bireysel hattımı Turkcell’e taşıdım. Her hattımla kampanyadan ayrı ayrı yararlanabilir miyim?
Aynı Money Mobile üyesi hat ile kampanyadan 1 kere faydalanabilirsiniz. Her bir Turkcell hattınız için ayrı bir Money Club kart ile Money Mobile üyesi olmanız durumunda her biri için bir kere faydalanabilirsiniz.

Money Mobile’a üye oldum diğer Turkcell kulüplerine de üye olabilir miyim ?
Evet

Money Mobile kampanyalarından faydalanırken aynı anda diğer Turkcell tarife ve avantajlarından da faydalanabiliyor muyum?
Tüm Turkcell tüm tarife, kampanya ve avantajlarından koşulları dahilinde yararlanmaya devam edebilirsiniz.
Kaynak; Turkcell
Süper bi kampanya